Czwartek – 27 marzec

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb słonecznikowy z masłem, pasta z wędliny, ogórek kiszony,
kawa na mleku, herbata owocowa.

 

Obiad – godz. 12:00
Zupa kalafiorowa z makaronem, zielona pietruszka /wywar drobiowo  jarzynowy, seler/.
Stripsy drobiowe, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty.
Kompot owocowy.

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Chleb wilanowski z  masłem, ryba makrela w pomidorach,
herbata  z  cytryną,
owoc.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

 

Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.