Środa – 24 kwiecień

Śniadanie – godz. 8:30

Zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, bułka kajzerka z masłem, miód, dżem, herbata owocowa.

 

II śniadanie – godz. 11:30

Chleb pasterski /gluten/ z masłem, kabanos, pomidor koktajlowy, serek topiony, herbata z cytryną, owoc.

 

Obiad – godz. 14:00

Zupa ogórkowa z ziemniakami, zielona pietruszka /wywar   drobiowo-jarzynowy/

Kluseczki leniwe z serem, jabłko tarte.

Kompot wieloowocowy.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.

Leave Your Reply