Śniadanie – godz. 8:30
Zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi + owoce suszone.
Kajzerka z masłem, serek truskawkowy mascarpone, herbata owocowa
II śniadanie – godz. 11:30
Chleb wiejski z masłem /gluten/, ser żółty, kabanosy, pomidor, ogórek, herbata miętowa, owoc.
Obiad – godz. 14:00
Zupa kalafiorowa z ziemniakami /wywar wieprzowo-jarzynowy/.
Spaghetti bolońskie, mięsne, posypane serem.
Kompot wiśniowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.