Śniadanie – godz. 8:30
Chleb słonecznikowy z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem,
kawa na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa jarzynowa z makaronem, zielona pietruszka /wywar drobiowo jarzynowy, seler/.
Schab w sosie własnym, ziemniaki, gotowana marchewka mini.
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Pizzerinki z szynka i serem żółtym + keczup- wypiek własny,
herbata z cytryną,
owoc
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.