Czwartek – 6 luty

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb wieloziarnisty z masłem, serek topiony, kabanosy, pomidor koktajlowy,
kawa na mleku, herbata owocowa.

 

 

Obiad – godz. 12:00
Krupnik z kaszą perłową i ziemniakami /wywar drobiowo-jarzynowy, seler/.
Pieczeń rzymska, ziemniaki, buraczki na ciepło.
Kompot wieloowocowy.

 

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Bułka z masłem, serek Danio,
owoc,
herbata z cytryną.

 

 

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

 

Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.