Czwartek – 6 marzec

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb z masłem, szynka drobiowa, sałata zielona, ogórek świeży, szczypiorek.
Kakao na mleku. herbata owocowa.

 

Obiad – godz. 12:00
Zupa koperkowa z ryżem zabielana śmietaną.
Ziemniaki kotleciki rybne z miruny,surówka z kiszonej kapusty z marchewką.
Kompot wieloowocowy.

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Wafle tortowe z masą kakaową/piszinger/ wyrób własny/
Sałatka owocowa mix owoców.

 

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.