Wtorek – 16 kwiecień

Śniadanie – godz. 8:30

Chleb pasterski z masłem, pasta z sera białego i tuńczyka, powidło, herbata z cytryną, kawa na mleku.

 

II śniadanie – godz. 11:30

Bułka maślana z masłem, serek, herbata z imbirem, owoc.

 

Obiad – godz. 14:00

Zupa cebulowa z drobnym makaronem /wywar drobiowo-jarzynowy/.

Kotlet drobiowy w panierce, ziemniaki, marchewka z groszkiem.

Kompot mix owocowy.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.wi
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.

 

Leave Your Reply