Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem na majonezie, kawa na mleku, herbata owocowa, papryczka do chrupania.
II śniadanie – godz. 11:30
Racuszki drożdżowe z jabłkiem, posypane cukrem pudrem – wypiek własny, herbata z cytryną, owoc.
Obiad – godz. 14:00
Krupnik z kaszą i ziemniakami, zielona pietruszka /wywar mięsno-jarzynowy, seler/.
Schab pieczony w sosie własnym, ziemniaki, surówka z buraczków, cebuli na oliwie.
Kompot wiśniowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.wi
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.