Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, jajko gotowane, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek, kawa na mleku, herbata owocowa.
II śniadanie – godz. 11:30
Chałka pszenna z masłem, serek „Bakuś”, herbata z cytryną, owoc.
Obiad – godz. 14:00
Krupnik z kaszą i ziemniakami, zielona pietruszka/ wywar mięsno-jarzynowy, seler/.
Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta gotowana.
Kompot porzeczkowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.