Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo z masłem, pasta serowo-rybna z tuńczyka, kawa na mleku, herbata owocowa.
II śniadanie – godz. 11:30
Makaron z koktajlem truskawkowym na jogurcie naturalnym, herbata z cytryną, owoc.
Obiad – godz. 14:00
Zupa pomidorowa z makaronem, zabielana śmietaną 18%, zielona pietruszka / wywar kostno-jarzynowy, seler, koncentrat pomidorowy „Pudliszki”/. Kotlet devolay, ziemniaczki pieczone, surówka z białej kapusty, papryki i kukurydzy. Kompot wieloowocowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.wi
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.