Śniadanie – godz. 8:30
Chleb pasterski z masłem, szynka drobiowa, sałata, ogórek świeży,
kakao na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa ogórkowa z ziemniakami, zabielana śmietaną 18% /wywar drobiowo-jarzynowy, seler/
Łazanki z mięsem i kapustą.
Kompot wieloowocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Galaretka owocowa z bitą śmietaną,
sałatka owocowa.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.