Piątek – 13 czerwca

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb pasterski z masłem, szynka drobiowa, sałata, ogórek świeży,
kakao na
mleku, herbata owocowa.

 

Obiad – godz. 12:00
Zupa ogórkowa z ziemniakami, zabielana śmietaną 18% /wywar drobiowo-jarzynowy, seler/
Łazanki z mięsem i kapustą.
Kompot wieloowocowy.

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Galaretka owocowa z bitą śmietaną,
sałatka owocowa.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

 

Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.