Śniadanie – godz. 8:30
Chleb pasterski z masłem, filet z indyka, sałata zielona, ogórek,
kakao na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Kapuśniak z ziemniakami na kiełbasie /wywar wieprzowo-jarzynowy, seler/
Makaron z serem białym, posypany delikatnie cukrem.
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Tosty z szynką i serem żółtym,
herbata z cytryną,
owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.