Śniadanie – godz. 8:30
Chleb pasterski z masłem, szynka drobiowa, sałata, ogórek świeży,
kakao na mleku, herbata owocowa.Galaretka owocowa z bitą śmietaną, sałatka owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa pieczarkowa z kaszą, zielona pietruszka /wywar drobiowo-jarzynowy, seler/
Kotleciki rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty.
Kompot wieloowocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Galaretka owocowa z bitą śmietaną, sałatka owocowa.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.