Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno żytnie z masłem, ser żółty Gouda, pomidor, szczypiorek, kawa Inka na mleku, herbata owocowa
II śniadanie – godz. 11:30
Pieczywo pszenno żytnie z masłem, ser żółty Gouda, pomidor, szczypiorek, kawa Inka na mleku, herbata owocowa
Obiad – godz. 14:00
Zupa grysikowa na kurczaku, zielona pietruszka / wywar mięsno-jarzynowy, seler/.
Potrawka z kurczaka w sosie warzywnym, ryż, surówka z marchewki i jabłka.
Kompot wieloowocowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.