Piątek – 3 Grudzień

Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo
 pszenno-żytnie z masłem, kiełbasa żywiecka  na liściu sałaty zielonej, ogórek świeży, kakao na mleku.

 

II śniadanie – godz. 11:30

Rogaliki drożdżowe nadziewane marmoladą – wypiek własny.
Kakao na mleku, herbata z cytrynką, owoc
 

Obiad – godz. 14:00
Zupa
groszkowa z makaronem /wywar kostno-jarzynowy/.
Ryba panierowana, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty.
Kompot porzeczkowy.

 

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.