Śniadanie – godz. 8:30
Chleb z masłem, szynka drobiowa, sałata zielona, ogórek świeży, szczypiorek.
Kakao na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa koperkowa z ryżem zab śmiet., ziel pietr.
Ziemniaki, jajko w sosie chrzanowym, surówka z marchewki i jabłka.
Kompot wieloowocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Babka z kakaem ucierana /wypiek własny//
soczek wieloowocowy.
Owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.