Piątek – 29 listopada

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb wieloziarnisty z masłem, szynka wieprzowa, sałata zielona, ogórek,
kawa na mleku, herbata owocowa.

 

Obiad – godz. 12:00
Zupa fasolowa z ziemniakami, zielona pietruszka /wywar wieprzowo-jarzynowy, seler/.
Łazanki z mięsem i kapustą.
Kompot wieloowocowy.

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Babka cytrynowa, herbata z cytrynką, owoc.

 

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1