Śniadanie – godz. 8:30
Chleb wieloziarnisty z masłem, szynka wieprzowa, sałata zielona, ogórek,
kawa na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa fasolowa z ziemniakami, zielona pietruszka /wywar wieprzowo-jarzynowy, seler/.
Łazanki z mięsem i kapustą.
Kompot wieloowocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Babka cytrynowa, herbata z cytrynką, owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1