Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, ser żółty Gouda, pomidor, szczypiorek, kawa na mleku, herbata owocowa.
II Śniadanie – godz. 11:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, parówka drobiowa + keczup, herbata z cytryną, owoc.
Obiad – godz. 14:00.
Kapuśniak na kiełbasie z ziemniakami, zielona pietruszka/wywar mięsno-jarzynowy, seler/.
Bułki drożdżowe na parze nadziewane marmolada z róży i polane koktajlem truskawkowym na jogurcie naturalnym.
Kompot wieloowocowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.