Śniadanie – godz. 8:30
Chleb pasterski z masłem, filet z indyka, sałata zielona, ogórek,
kawa na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa grochowa przecierana z makaronem i kiełbasą /wywar wieprzowo-jarzynowy, seler/
Makaron z serem białym, masełko i cukier..
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Wafle ryżowe, koktajl truskawkowy na jogurcie naturalnym,
owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.