Śniadanie – godz. 8:30
Chleb wiejski z masłem, wędlina, sałata, ogórek świeży,
kakao na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa ogórkowa z ryżem /wywar wieprzowo-jarzynowy, seler/
Ryba Miruna, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i cebulką.
Kompot wieloowocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Wafle tortowe z masą kakaową,
soczek owocowy,
owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1