Poniedziałek – 28 kwietnia

Śniadanie – godz. 8:30

Chleb z masłem, ser żółty w plastrach pomidor, zielona cebulka,
kawa na mleku, herbata owocowa.

 

Obiad – godz. 12:00
Zupa grysikowa na kurczaku, zielona pietruszka (wywar drobiowo-jarzynowy, seler).
Potrawka z kurczaka z warzywami, ryż paraboliczny, surówka z marchewki i selera na jogurcie naturalnym.
Kompot wieloowocowy

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Chleb wilanowski z masłem,
parówki drobiowe na gorąco z keczupem,
herbata z cytryną,
owoc.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

 

Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.