Śniadanie – godz. 8:30
Chleb z masłem, ser żółty w plastrach pomidor, zielona cebulka,
kawa na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa grysikowa na kurczaku, zielona pietruszka (wywar drobiowo-jarzynowy, seler).
Potrawka z kurczaka z warzywami, ryż paraboliczny, surówka z marchewki i selera na jogurcie naturalnym.
Kompot wieloowocowy
Podwieczorek – godz. 14:20
Chleb wilanowski z masłem,
parówki drobiowe na gorąco z keczupem,
herbata z cytryną,
owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.