Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, pasztet drobiowy, pomidorki koktajlowe, szczypiorek, kawa na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Kapuśniak na kiełbasie z ziemniakami /wywar drobiowo-jarzynowy/.
Racuszki drożdżowe z jabłkiem, posypane cukrem pudrem, brzoskwinia.
Kompot wieloowocowy.
Podwieczorek – godz. 14:00
Chleb wiejski z masłem, wędlina wieprzowa, ogórek świeży, herbata z cytryną, owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.