Piątek – 22 lipiec

Śniadanie – godz. 8:30 .

Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, szynka drobiowa sałata zielona, ogórek świeży, herbata owocowa, kakao na mleku .

 

II Śniadanie- godz. 11:30

Galeretka owocowa z bitą śmietanąwyrób własny, ciastko biszkoptowe, owoc, sok naturalny 100%

 

Obiad- godz. 14:00

Zupa groszkowa z makaronem, zielona pietruszka /wywar mięsno-jarzynowy/
Kotleciki rybno-cielęce, ziemniaki. surówka z kiszonej kapusty, marchwi i jabłka na oliwie.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.