Śniadanie – godz. 8:30
Chleb pasterski masłem, pasztet drobiowy, ogórek, herbata owocowa,
kawa na mleku.
Obiad – godz. 12:00
Zupa grysikowa na kurczaku, zielona pietruszka /wywar drobiowo-
jarzynowy, seler/
Potrawka z kurczaka z warzywami gotowanymi, ryż paraboliczny,
surówka z marchewki na jogurcie naturalnym.
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Chleb pasterski z masłem, szynka wieprzowa, sałata zielona, ogórek,
herbata z cytryną, owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1