Poniedziałek – 27 stycznia

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb wilanowski z masłem, ser żółty, pomidor,
kawa na mleku, herbata owocowa.

 

Obiad – godz. 12:00
Żurek z ziemniakami na kiełbasie /wywar drobiowo-jarzynowy, seler/.
Bułki drożdżowe na parze, nadziewane marmoladą z róży, polane koktajlem truskawkowym.
Kompot wieloowocowy.

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Chleb pasterski z masłem, parówki z szynki + keczup,
herbata z cytryną,
owoc.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.