Środa – 26 marzec

Śniadanie – godz. 8:30
Owsianka na mleku.
Bułka grahamka z masłem, miód, dżem truskawkowy,
herbata owocowa.

 

Obiad – godz. 12:00
Zupa porowa z ziemniakami, zielona pietruszka /wywar drobiowo- jarzynowy, seler/.
Kluski śląskie z gulaszem, fasolka szparagowa zielona.
Kompot owocowy.

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Chleb wilanowski z masłem, szynka konserwowa, sałata zielona,  ogórek,
herbata z cytrynką,
owoc.

 

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

 

Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.