Śniadanie – godz. 8:30
Owsianka na mleku.
Bułka grahamka z masłem, miód, dżem truskawkowy,
herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa porowa z ziemniakami, zielona pietruszka /wywar drobiowo- jarzynowy, seler/.
Kluski śląskie z gulaszem, fasolka szparagowa zielona.
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Chleb wilanowski z masłem, szynka konserwowa, sałata zielona, ogórek,
herbata z cytrynką,
owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.