Śniadanie – godz. 8:30
Zupa mleczna z kaszą manną.
Bułka kajzerka z masłem, miód, dżem,
herbata owocowa, ½ jabłka.
Obiad – godz. 12:00
Zupa porowa z ziemniakami, zielona pietruszka /wywar drobiowo-jarzynowy, seler/
Gulasz wieprzowy, kluski śląskie, fasolka szparagowa, zielona z bułką tartą.
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Chleb cesarski masłem, wędlina, sałata zielona, ogórek,
herbata z cytrynką, owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1