Śniadanie – godz. 8:30
Zupa mleczna z płatkami owsianymi + owoce suszone (żurawina, morela, rodzynki).
Bułka kajzerka z masłem, dżem, miód,
herbata owocowa
Obiad – godz. 12:00
Żurek na kiełbasie z ziemniakami /wywar drobiowo-jarzynowy, seler/
Racuszki drożdżowe z jabłkiem, posypane cukrem pudrem.
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Pieczywo mieszane z masłem, wędlina, sałata zielona, ogórek,
owoc,
herbata z cytryną.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1