Czwartek – 2 luty

Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, ser żółty, pomidor, szczypiorek kawa na mleku, herbata owocowa.

 

II śniadanie – godz. 11:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, ryba makrela w pomidorach, herbata owocowa, owoc.

 

Obiad – godz. 14:00
Rosół z makaronem, zielona pietruszka /wywar mięsno-jarzynowy, seler/.
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym, ziemniaki, surówka z buraczków i jabłka na oliwie.
Kompot wieloowocowy.

 

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1