Wtorek – 14 Wrzesień

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb pszenno-żytni z  masłem, jajko gotowane, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek, kawa na mleku, herbata owocowa.

 

II śniadanie – godz. 11:30
Bułka maślana z masłem, serek eko „Bakuś”, herbata z cytryną, owoc.

 

Obiad – godz. 14:00
Zupa pomidorowa z ryżem, zabielana śmietaną 18% / wywar mięsno jarzynowy, seler, koncentrat pomidorowy Pudliszki/.
Eskalopki cielęco-wieprzowe, ziemniaki, mizeria.
Kompot wieloowocowy.

 

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1