Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, pasta z wędliny na majonezie, ogórek kiszony, kawa na mleku, herbata owocowa.
II śniadanie – godz. 11:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, filet z makreli w pomidorach, paluszki kukurydziane, herbata z cytryną, owoc.
Obiad – godz. 14:00
Krupnik z kaszą perłową, zielona pietruszka /wywar mięsno-jarzynowy, seler/.
Kotlet schabowy, panierowany, ziemniaczki, kapusta kiszona zasmażana.
Kompot porzeczkowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1