Śniadanie – godz. 8:30
Chleb pasterski z masłem, pasta z sera białego i tuńczyka, ,
herbata owocowa , kawa na mleku.
Obiad – godz. 12:00
Krupnik z kaszą i ziemniakami (wywar drobiowo-jarzynowy, seler)
Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej z papryką i kukurydzą.
Kompot wieloowocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Wafle ryżowe z kremem czekoladowym,
herbata z cytryną,
owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.