Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, jajko gotowane, rzodkiewka, pomidor, szczypiorek, herbata owocowa.
II śniadanie – godz. 11:30
Pieczywo mieszane z masłem, ryba makrela w pomidorach, herbata z cytryną, owoc.
Obiad – 14:00
Rosół z makaronem, zielona pietruszka /wywar mięsno-jarzynowy, seler/.
Schab w sosie, ziemniaki, buraczki na ciepło.
Kompot wieloowocowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Kompot wieloowocowy.
Dz. U.6r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.