Piątek – 24 maj

Śniadanie – godz. 8:30

Chleb z masłem, szynka z indyka, sałata zielona, ogórek świeży, szczypiorek, herbata owocowa.

 

II Śniadanie – godz. 11:30

Ciasto drożdżowe z kruszonką, kakao na mleku, owoc.

 

Obiad- 14:00

Zupa fasolowa z makaronem, zielona pietruszka /wywar drobiowo-jarzynowy /.

Ryba panierowana Miruna, ziemniakami, surówka z czerwonej kapusty.

Kompot mix owocowy.

 

 ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U.6r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.

Leave Your Reply