Czwartek – 30 marzec

Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, jajko gotowane, rzodkiewka, pomidor, szczypiorek, herbata owocowa.

 

II śniadanie – godz. 11:30
Pieczywo mieszane z masłem, ryba makrela w pomidorach, herbata z cytryną, owoc.

 

Obiad – 14:00
Rosół z makaronem, zielona pietruszka /wywar mięsno-jarzynowy, seler/.
Schab w sosie, ziemniaki, buraczki na ciepło.
Kompot wieloowocowy.

 

 

 ALERGENY w żywności pogrubiono.
Kompot wieloowocowy.

Dz. U.6r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.