Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, jajko gotowane, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek, kawa na mleku, herbata owocowa.
II śniadanie – godz. 11:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, ryba makrela w pomidorach, chrupki kukurydziane, herbata z cytryną, owoc.
Obiad – godz. 14:00
Zupa pomidorowa z ryżem, zielona pietruszka, zabielana śmietaną 18% /wywar kostno-jarzynowy, seler, koncentrat pomidorowy Pudliszki/
Pieczeń rzymska, ziemniaki, mizeria na jogurcie naturalnym.
Kompot wieloowocowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.Kompot wieloowocowy.
Kompot wieloowocowy.
Dz. U.6r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.