Śniadanie – godz. 8:30
Chleb sielankowy z masłem, serek almette, powidło, pomidor
koktajlowy, kawa na mleku, herbata z cytryną.
Obiad – godz. 12:00
Zupa koperkowa z ryżem, zabielana śmietaną 18% /wywar drobiowo-
jarzynowy, seler/
Bitki wołowe w sosie, ziemniaki, buraczki zasmażane.
Kompot wieloowocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Wafle ryżowe, serek Bakuś, herbata z cytrynką i owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1