Wtorek – 26 listopada

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb sielankowy z masłem, serek almette, powidło, pomidor
koktajlowy, kawa na mleku, herbata z cytryną.

 

Obiad – godz. 12:00
Zupa koperkowa z ryżem, zabielana śmietaną 18% /wywar drobiowo-
jarzynowy, seler/
Bitki wołowe w sosie, ziemniaki, buraczki zasmażane.
Kompot wieloowocowy.

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Wafle ryżowe, serek Bakuś, herbata z cytrynką i owoc.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1