Śniadanie – godz. 8:30
Chleb wieloziarnisty z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem,
kawa na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Krupnik z ziemniakami, zielona pietruszka /wywar drobiowo-jarzynowy, seler/
Udko z kurczaka pieczone, ziemniaki, mizeria na jogurcie naturalnym.
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Makaron kokardki z koktajlem truskawkowym na jogurcie naturalnym,
owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1