Wtorek – 4 luty

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb wiejski z masłem, pasta z wędliny, ogórek kiszony,
kawa na mleku, herbata owocowa.

 

Obiad – godz. 12:00
Zupa pomidorowa z ryżem /wywar drobiowo-jarzynowy, seler, koncentrat pomidorowy Pudliszki/
Filet z kurczaka panierowany, ziemniaki, marchewka duszona z groszkiem zielonym.
Kompot owocowy.

 

Podwieczorek – godz. 14:20
Kisiel owocowy + ser biały,
ciastka, owoc.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

 

Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.