Śniadanie – godz. 8:30
Chleb wiejski z masłem, pasta z wędliny, ogórek kiszony,
kawa na mleku, herbata owocowa.
Obiad – godz. 12:00
Zupa pomidorowa z ryżem /wywar drobiowo-jarzynowy, seler, koncentrat pomidorowy Pudliszki/
Filet z kurczaka panierowany, ziemniaki, marchewka duszona z groszkiem zielonym.
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Kisiel owocowy + ser biały,
ciastka, owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.