Śniadanie – godz. 8:30
Chleb sielankowy z masłem, jajko gotowane, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek,
kawa na mleku, herbata owocowa. Budyń czekoladowy – wyrób własny, biszkopty, precelki, owoc.
Obiad – godz. 12:00
Krupnik z kaszą i ziemniakami /wywar drobiowo-jarzynowy, seler/
Kotlet mielony wieprzowy, ziemniaki pieczone, mizeria na jogurcie naturalnym.
Kompot owocowy.
Podwieczorek – godz. 14:20
Budyń czekoladowy – wyrób własny, biszkopty, precelki, owoc.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1
Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie.