Śniadanie – godz. 8:30
Chleb cesarski /gluten/ z masłem, serek almette /nabiał/, pomidor koktajlowy, kawa na mleku, herbata owocowa.
II śniadanie – godz. 11:30
Pieczywo Wasa, serek waniliowy Danio, herbata z cytryną, owoc.
Obiad – godz. 14:00
Zupa pomidorowa z ryżem, zabielana śmietana 18% /wywar drobiowo-jarzynowy/
Bitki wołowe w sosie własnym, ziemniaki, ogórek kiszony.
Kompot wieloowocowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.