Wtorek – 16 lipca

Śniadanie – godz. 8:30

Chleb pasterski z masłem, jajko gotowane, rzodkiewka, pomidor, szczypiorek, kawa na mleku, herbata owocowa.

 

Obiad – godz. 12:00

Krupnik z kaszą perłową i ziemniakami /wywar drobiowo-jarzynowy/. Kotlet mielony, wieprzowy, ziemniaki, buraczki na ciepło. Kompot owocowy.

 

Podwieczorek – godz. 14:00

Pieczywo Wasa, serek Danio, herbata z cytryną, owoc.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.

Leave Your Reply