Wtorek – 23 kwiecień

Śniadanie – godz. 8:30

Chleb cesarski /gluten/ z masłem, serek almette /nabiał/, pomidor koktajlowy, kawa na mleku, herbata owocowa.

 

II śniadanie – godz. 11:30

Pieczywo Wasa, serek waniliowy Danio, herbata z cytryną, owoc.

 

Obiad – godz. 14:00

Zupa pomidorowa z ryżem, zabielana śmietana 18% /wywar drobiowo-jarzynowy/

Bitki wołowe w sosie własnym, ziemniaki, ogórek kiszony.

Kompot wieloowocowy.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.

Leave Your Reply