Śniadanie – godz. 8:30
Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, szynka z indyka na liściu sałaty, ogórek kiszony, herbata z cytryną.
II śniadanie – godz. 11:30
Ciasto babka marchewkowa – wypiek własny, kakao na mleku, herbata owocowa, owoc.
Obiad – godz. 14:00
Zupa grochowa przecierana z makaronem /wywar kostno-jarzynowy/.
Kotleciki rybno-cielęce, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty i cebulki na oliwie.
Kompot wieloskładnikowy.
ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1