Piątek – 19 kwiecień

Śniadanie – godz. 8:30
Chleb z masłem, szynka drobiowa, sałata zielona, ogórek świeży, szczypiorek, herbata owocowa.

II śniadanie – godz. 11:30
Pizzerinki z szynką i serem, herbata z cytryna, owoc.

 

Obiad – godz. 14:00

Zupa pomidorowa z ryżem /wywar drobiowo-jarzynowy /.

Kotleciki rybno-cielęce z ziemniakami, surówka z kiszonej kapusty i marchewki na oliwie.

Kompot mix owocowy.

 

ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,1

Leave Your Reply