Czwartek – 25 kwiecień

Śniadanie – godz. 8:30

Chleb z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, kawa na mleku, herbata owocowa.

 

II śniadanie – godz. 11:30

Chleb pasterski z masłem /gluten, nabiał/, pasta z makreli w pomidorach, herbata z imbirem i cytryną, owoc.

 

Obiad – godz. 14:00

Rosół z makaronem, zielona pietruszka /wywar drobiowo-jarzynowy/.

Kotlet mielony, ziemniaki, marchewka z zielonym groszkiem.

Kompot porzeczkowy.

 

.ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.

Leave Your Reply