Śniadanie – godz. 8:30
Chleb z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, kawa na mleku, herbata owocowa.
II śniadanie – godz. 11:30
Chleb pasterski z masłem /gluten, nabiał/, pasta z makreli w pomidorach, herbata z imbirem i cytryną, owoc.
Obiad – godz. 14:00
Rosół z makaronem, zielona pietruszka /wywar drobiowo-jarzynowy/.
Kotlet mielony, ziemniaki, marchewka z zielonym groszkiem.
Kompot porzeczkowy.
.ALERGENY w żywności pogrubiono.
Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku
Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.