Czwartek – 23 maj

Śniadanie – godz. 8:30

Chleb pasterski z masłem, jajko gotowane, pomidor, rzodkiewka, herbata owocowa, kawa na mleku.

 

II śniadanie – godz. 11:30

Chleb wolanowski z masłem, filet z makreli w pomidorach, herbata z cytryną, owoc.

 

Obiad – godz. 14:00

Krupnik z kaszą i ziemniakami / wywar drobiowo-jarzynowy/.

Kotlet schabowy, ziemniaki, buraczki na ciepło.

Kompot owocowy.

 

.ALERGENY w żywności pogrubiono.

Dz. U. z 2016r. poz.1154
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

Według oświadczenia producenta:
– wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,3,6,7,9,10.
– pieczywo może zawierać śladowe ilości 3,6,11,13.

Leave Your Reply